Proiecte

IEC EDvisory este o companie activa in domeniul educational din anul 2001, ce are ca misiune promovarea mobilitatii educationale pentru elevi, studenti si absolventi. IEC EDvisory este o organizatie membra EAIE - European Association for International Education (Asociatia Europeana de Educatie Internationala) si NAFSA: Association of International Educators (Asociatia de Educatie Internationala din America de Nord).

Prin intermediul organizatiilor partenere, derulam multiple programe educationale in strainatate pentru elevii si studentii din Romania.

Plasament universitar

+ detalii

Programul ofera posibilitatea absolventilor de liceu si studentilor din Romania sa aplice la universitati din Danemarca, Finlanda, Italia, Marea Britanie, Norvegia, Olanda, Statele Unite, Suedia.

Liceu public

+ detalii

Programul ofera posibilitatea elevilor de liceu din Romania sa studieze un an scolar, un semestru, un trimestru sau o luna intr-un liceu public din tari ale Uniunii Europene, Statele Unite sau Japonia.

Scoli boarding

+ detalii

Programul ofera posibilitatea elevilor din Romania de a studia pentru un trimestru, un an scolar sau pana la finalizarea studiilor liceale, in scoli boarding din Elvetia, Marea Britanie, Statele Unite.

Tabere

+ detalii

Programul ofera posibilitatea elevilor de scoala generala si liceu din Romania sa se inscrie in programe educationale de vara, tematice sau de limbi straine (engleza, franceza, germana, italiana, spaniola).